Björnen sover...inte!

Såg idag när jag for ut på en promenad me vovven att d va nå stora spår som hade gått nere vid sjön, vid lillvägen. Vid en närmare titt är det björnspår! Känns ju väldigt säkert å ha den lufsandes här utanför, men förhoppningsvis va den bara på genomresa.

Härlig dag idag förresten! Strålande sol:)

image3


Yeah!

Nu ha vi bokat lite tripper för mitt besök i Mexico! Stina lyckades hitta bra priser dessutom. Mycket bra gjort av en trött, tillnyktrande Stina:)

Är inte långt borta nu alltså. Ska bli så roligt å komma till värmen å se i verklighet det man bara har sett på bild! Och dessutom att det är min goda vän som jag ska vara där med gör bara saken bättre. Vi kan inte ha annat än roligt! Ännu roligare hade varit om jag kunde få va där längre. Känns verkligen som att vi inte har tid och göra allt som vi vill. Skulle vi ha om ja fick vara där 2 veckor extra. Och alla får ju inte äran att vara Stinas personliga assistent....nu lät d där kanske inte så snällt...hursomhelst. Det skulle va kul.

Ha redan hunnit planera en resa till i sommar. Ah, vilken härlig sommar det här kommer att bli! Maiden på Ullevi ser jag också fram emot. Har suttit i timmar och försökt hitta billigt boende. Har väl gått sådär...tydligen ska fler personer också dit...konstigt


Byebye

Flybgolagen kan flyga å fara!

Tycker d är lite frustrerande att man kan fara tidigare till Mexico och hinna med mer, men går ej att boka om biljetten. Har fått nog många nej nu för å orka tjata mer. Jaja, huvudsaken att jag ska dit iaf å va galen me Stina:)

Idag har man städat! Så roligt ha man på sin ledighet. Är ju ingen annan ledig på veckorna, så man måst ju sysselsätta sej på någe vis. Barnvakt torsda kanske, så då vet man vad man gör.

Nej nu ska jag bädda rent i sänga, sen försöka somna lite tidigare än 3 på natten! Damn u nightwork!


Hej svejs

Slutet är nära...

...lr va d början? Början på min ledighet!! Ska bli så skönt å va långledig i 7 dar, men d ä man väl förtjänt efter en 70h arbetsvecka!

Paltmiddag på Bygdegårn idag. Klev upp och åt en palt. Kändes lite konstigt. Som en frukost av nåt slag:) Ska försöka å kliva upp någorlunda tidigt imorrn iaf, så man int ligg kl 2 imorrnnatt, klarvaken å vrider på sej i sängen.

Inatt ska ja träna på min spanska också på cdn ja fick låna av Daniel! Muy bien!
 

Adios

En natt till

Är inne på andra natten av tre nu. Klockan är alltså 21.22 när det känns som att den borde vara minst....jamen mer iaf! Tur att det finns bra radiokanaler på nätet som man kan nöta.

Sitter och skissar på vad som kanske blir en sån där permanent gnuggis. Får se hur lyckat det blir. Börjar känna suget igen, men det blir att prioritera bort för tillfället. Nu när man lyckades dra på sej böter av farbror P, så blir det en slant mindre till resan. Funderade efter att jag snällt hade tagit emot lappen och vinkat hej då till den gulvästade karln om jag av nån anledning skulle tro att det där med fortkörning inte gäller mej. Kan ju börja undra eftersom det ska va så svårt att hålla hastigheten. Få se om ja bättrar mej eller fortsätter tro att ja ä superwoman!

Nu ska jag fortsätta jobba och rita!


Adios


Då va man här...

En blogg alltså. Trodde aldrig jag skulle skaffa en...nu ä d gjort iaf! Få se hur duktig man är på att skriva i den också. 

12h nattjobb hela helgen. Känns ju...roligt. Pengar me stort P får man ha i tanken. Särskilt vid 3-4 på morgonen då kroppen kämpar som mest med att hålla sej uppe och vaken. Ser fram emot paltmiddag i Skarven på söndag också. Va ett tag sen man man fick det berömda paltkomat!

Nej nu va d färdigskrivet för denna gång


....

RSS 2.0